dilluns, 4 de maig del 2015

Aplec 2015. Quin gran cap de setmana!

El passat cap de setmana ens vam desplaçar fins a la població de Calella, al Maresme per a participar a l’Aplec del grups Mou-te 2015 amb el lema “Brilla”.

La veritat que tant per grans com per petits va ser una experiència molt agradable, ja que les activitats, l’organització, les persones i els companys dels altres Mou-te van ser excepcionals.

El dissabte pel matí vam arrencar d’Olot amb autocar, una hora i mitja després arribàvem a Calella. Allà vam dinar i posteriorment vam començar una gran gimcana que ens va portar a conèixer tot Calella.  Ah! I vam poder tocar la sorra de la platja!

Quan vam tornar vam fer la celebració de la llum amb unes històries d’allò més interessants i seguidament vam anar a sopar. Ben sopat vam moure tot l’esquelet una bona estona amb l’animador Carles, un músic ben peculiar.

L’endemà vam esmorzar i tot seguit van començar a arribar les famílies. Amb elles també arribaren un bon grapat de gegants i tambors i vam començar una fantàstica cercavila fins el Parc de l’Òs.

Allà vam fer unes activitats ben entretingudes, que ens varen poder descobrir la història oculta. Tornant se’ns va posar a ploure i vam haver d’esperar més del normal per dinar, però al final ho vam poder fer-ho.



La veritat és que va ser un cap de setmana rodó.    

Fotos:
Aplec 2015

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada